English (UK)Nederlands (NL)

Nelleke Aulman

Na een carrière in onderwijs en theaterwereld ben ik mij gaan specialiseren als coach en trainer gericht op levens- en loopbaanvragen. Ik voel mij betrokken bij de ontwikkeling van mensen, ik geloof in het belang van zelfkennis, je innerlijke kompas kennen. Zeker in deze tijd waar we zo worden overvoerd door allerlei informatie van buitenaf. Juist nu is het belangrijk om te weten wat je koers is zodat je stuurman kunt blijven op je eigen route. Ik ondersteun mensen bij keuzeprocessen door op zoek te gaan naar de rode draad in hun leven.

De kern van mijn werk is talentonderzoek. Als je je talenten niet kent en je innerlijke koers, raak je makkelijk de weg kwijt. Ik heb dat zelf aan den lijve ervaren, als jong volwassene had ik werkelijk geen idee wat ik wilde gaan doen. Ik zat vol beperkende overtuigingen en het ontbrak mij aan alle kanten aan zelfvertrouwen. In die tijd had ik graag een coach gehad, dat was niet zo, maar de weg die ik heb afgelegd heeft mij mijn talent laten ontdekken. Al zoekende ben ik een ervaringsdeskundige geworden in het vinden van een eigen pad. Daar ligt mijn kracht, als een gids loop ik graag een stuk met je mee, zodat je weet wat je past en hoe je tot je recht komt. Ik vind het geweldig als mensen voelen wat ze waard zijn, waar ze goed in zijn en wat hen moeiteloos afgaat.

Talentencoaching helpt je bij het ontdekken van je natuurlijke rol, wat de essentie is van je handelen zowel privé als in werk. Deze kern is altijd bij je, dat ben je en het is de kunst om daar weer mee in contact te komen. Dit is de essentie van mijn werk. Je zult merken dat het leven makkelijker wordt en dat je meer plezier krijgt in wat je doet. Een coachtraject bij mij geeft vaak verrassende inzichten die diep en lang doorwerken.