English (UK)Nederlands (NL)

Hans Slijpen

De koning te rijk met je talenten
Voor mij gaat dat in eerste instantie over opnieuw leren kijken naar je eigen binnenwereld. Je verwonderen over wat daar te zien is, wat daar leeft. Vervolgens je ontdoen van kritische stemmen, die ooit niet van jou waren, maar er nu voor zorgen dat je remmingen ervaart en die je beperken. Die er voor zorgden dat je keuzes maakte, waar je nu niet meer gelukkig mee bent. Het gaat over je vrij maken, je openen, datgene gaan doen wat werkelijk bij je past. Zorgen voor jezelf en je talenten. Doen waar je het beste in bent, waar je energie van krijgt en blijdschap bij ervaart. Je vuur voelen. Kortom je heel 'eigen' weg gaan.

In mijn loopbaan als theaterontwerper heb ik mij ontelbare malen verwonderd over wat er gebeurt als je jezelf openstelt voor wat er zich van binnenuit aandient.
Ik heb goed leren luisteren naar wat mij vanuit mijn eigen diepte aangereikt werd. Daar met mijn verstand en intuïtie op gereageerd, en ben zo tot ontwerpen gekomen, die ik zelf nooit had kunnen 'bedenken'.Om dat te kunnen heb ik mijn eigen binnenwereld leren eren, serieus genomen wat mij van daaruit gegeven werd. Me ontdaan van datgene wat me klein probeerde te houden, om zo een stroom op gang te brengen waarin iets dat groter was als ikzelf zich heeft kunnen uitdrukken.

Nu in mijn coaching nodig ik jou uit hetzelfde te doen.
Te zien wat voorheen wellicht voor jou onzichtbaar was. Je vrij te maken van remmingen zodat je op heel 'eigen' wijze een weg kunt gaan die in overeenstemming is met dat wat diep van binnen in je geleefd wil worden. Met als resultaat dat je leeft vanuit jouw eigenheid en innerlijke kracht. Waarbij je innerlijk kompas je helpt de juiste keuzes te maken en zo je leven vorm te geven op jouw eigen unieke wijze.