English (UK)Nederlands (NL)

Workshops

Een goede manier om te werken aan persoonlijke groei is in de vorm van een workshop. Iedere deelnemer werkt individueel aan zijn eigen vraag. Daarnaast kunnen de processen van andere deelnemers inspirerend en versnellend werken. Ook in deze trajecten zetten wij het Talentenspel in. Er zijn diverse mogelijkheden, we geven een aantal opties:

Workshop van twee dagen
Deze workshop biedt een volledig proces met het Talentenspel. Het is een innerlijk onderzoek naar je talenten en je drijfveren. De eerste dag staat in het teken van het ontdekken en verkennen van je talenten. Er zijn oefeningen, deelrondes om de innerlijke informatie die je krijgt te integreren. Er is ruimte en begeleiding voor het persoonlijke proces van iedere individuele deelnemer. De tweede dag staat in het teken van de samenhang en hiërarchie van je talenten, je krijgt zicht op je levensmissie.

Eendaagse workshop
In een verkorte vorm doorloop je het proces van Het Talentenspel zodat je een goed beeld krijgt van wat het inhoudt. Het is een eerste kennismaking waarna er verdere mogelijkheden zijn tot verdieping. Je krijg zicht op je talenten.

Workshop van meerdere avonden
Ook in deze vorm doorloop je het volledige proces. Door de langere tijd, en de huiswerkopdrachten kunnen de inzichten zich verder verdiepen.
Deze trajecten verzorgen wij in company en met open inschrijvingen (zie agenda).

De spelvorm doet een beroep op je intuïtie in plaats van je ratio